BASS
Trilogy-odlican bass ali treba se dobro poigrati s njime i njegovim opcijama da se izbjegne "okrugao" ton i "predobrim" kad ga sviras samog za sebe ali kad ga ubacis u projckt moze da zamulja stvar...dakle Trilogy-bass ali uz doradu
Sample Akai pa ga doradit u Kontaktu (malo comp.pa EQ itd) i to moze dati izvrsne rezultate
Bas po meni mogu neki put bolje i orginalnije napravit kad ga crtam u Cubu..
(mislim samo za neke stvari) to sam upravo primjetio kod preslusavanja nekih starijih uradaka..(inace sam dobar bassista..tako ka?u)
GITARA
Real Guitarist-odlican accc imitator..uspio sam prevariti neke gitariste da je ?iv..i to mahere..opet ka?em sve je u postavkama i naravno dat si vremena.
Dobio sam puno bolje rezultate nego od razvikanih Akai samplova obrađenih u Kontaktu.
Virtual guitarista-i sa njime se moze nesto uciniti(ne previse) ali kao dodatak za neke dionice mogao bi proci..mada svi odmah "primjete" da je to ON.Mislim na ljude koji se time i bave..
Eto to je moje viđenje o toj temi i tako ja i radim ali posto sam i sam Basista i gitarista (i to vrlo upotrebljiv) mislim da mogu kompetentno (bar donekle ) to ocijeniti i savjetovati..a bogami i ja upijam svaki savjet..