View Single Post
Old 28-05-2007, 10:56 PM   #78
sgracanin
Banned

Default Re: Kako doci do nekog normalnog izdavacha?

Prvenstveno mi je bilo važno da dečku koji je pitao kažem kako jeste. Vaše sujete me ne interesuju. Ako sve znate, zašto onda čoveku kada pita ne kažete nešto, nego mu samo pljujete muziku?

DaBear, ako si stvarno u Engleskoj, onda si čuo za mechanical royalties. Ali ja sam već upoznao u Srbiji gomilu Barona koji svi jašu đulad, tako da sam obazriv.

HeatMan, pitao si, Sandy ti je većinu objasnila. Vickasto mi je da se neko toliko zalaže za Beyonce, a u uspeh računa što je poslao pesmu Kylie koja je o pevanju čitala u leksikonu. Umesto da se puvate, pomozite čoveku.

Da si stvarno u Londonu, mogao bi bar da mu daš par adresa od dobrih i reputabilnih Menadžera i Agenata.

http://www.celebritysearcher.com/ je možda naočigled tupava adresa, ali ima adrese i telefone od svakog menadžera i agenta u londonu. Nađi nekog umetnika koji pravi muziku sličnu tvojoj, napravi najbolji Cd što možeš, i pokušaj da se ufuraš.

A ostali davaoci saveta, kada budem mogao da uđem u bilo koji Virgin Megastore na svetu i da kupim CD na kome je vaše ime bar kao kafe kuvarice u studiju gde je CD snimljen, onda dođite i nipodaštavajte čoveka koji se bar usudio da pita šta da radi sa svojom muzikom, i ne sedi u kafiću dnevno i nad pivom ortacima objašnjava kakva je faca...
sgracanin is offline   Reply With Quote