View Single Post
Old 28-05-2007, 10:46 PM   #11
Sandy
Banned

Default Re: ozvučenje do 300 E

Quote:
Originally Posted by moka View Post
ako sam dobro svatio iz tvog posta najbolja kombinacija bi bila pojačalo Alesis RA 100 i monitori Tannoy Reveal 6 Passive?
ja sam malo guglovao navedene modele, ali me zanima koliko se kreću cene kod nas?

i jo? jedno pitanje, koliko je hitno menjanje zvučne kartice, po?to trenutno imam integrisanu? u svakom slučaju koju bi predlo?ili? sve ?to bi priključivao na nju bilo bi jedan mikrofon i midi klavijatura u bli?oj budučnosti. (mo?da e-mu 0404)

ps. zahvaljujem se svima koji su pomogli ovu temu
Mislim da bi to bila najsrećnija kombinacija za tvoj bud?et. Najsrećnija u smislu preciznosti.

Za Tannoy zvučnike sam navela cenu od 155 evra. To je cena koju sam na?la na sajtu Sky Music-a, ali bih ti savetovala da proveri? i u Artistu (njihov sajt ne daje cene, pa ih mora? zvati telefonom) jer su oni uglavnom povoljniji sa cenama. Mislim da je to cena po komadu.

Alesis RA 100 ne ko?ta mnogo. On je u Americi ispod 100 dolara. To isto proveri u Artistu, a mo?e? da poku?a? da ga nađe? i polovnog.
Ako ne mo?e? da nađe? Alesisa, ili ti je skupo, poku?aj sa onom pričom o recieverima iz 80-tih, iznenadio bi se kako dobrih ima.

?to se kartice tiče, valjalo bi da je menja?.
Ne znam kakav mikrofon bi priključivao na nju. Ako je dinamički, većina kartica mo?e da poslu?i svrsi (napr. M-Audio 2496, ko?ta oko 100 evra). Međutim, ako priključuje? kondenzatorski mikrofon, vodi računa da kartica ima fantom napajanje za njega, a to će značiti da će katica biti značajno skuplja.
Naravno, mo?e? da kupi? i eksterno napajanje, ali to je jo? skuplje...

Skupa zabava, sve u svemu
Sandy is offline   Reply With Quote