View Single Post
Old 26-05-2007, 02:18 AM   #5
Bojan5150
Junior Member

Default Re: Full Flavor/Pun ukus 07

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
ljudi, poslusajte pesmu "Ostani" na http://www.myspace.com/fullflavormusic

opasan potencijal za hit, sirokih narodnih masa... cak i za festivale, posto znam da je ovde vecina posetilaca pop orijentisana.. dakle obavezno poslusati... !
?to se tiče same produkcije pjesme, sla?em se otprilike sa onim ?to si iznio u kasnijoj poruci, ili, kraće, sa tehničke strane ima mnogo zamjerki.
Ali sama pjesma je RASKO?NA.
Glas je unikatan. Prvo sam se zbunio, a onda prva misao koja mi je do?la u glavu je bila "Masimo Savić, s tim da kontam da ga iza ugla čekaju članovi benda Soundgarden da ga pretuku". Ovi iz SG se ipak nisu pojavili tako da ovo mo?e na album Zdravka Čolića. Pored same produkcije, par nekih momenata u vokalnoj liniji mi nisu legli pa bih to promijenio (s obzirom da je u pitanju studio, moglo se ?to?ta jo? uraditi sa glasom), klavirski solo je blago mutav ali se odlično vraća na temu, a ostalo, ni?ta od bitnih aran?manskih zamjerki.
Klasičan problem za ove prostore, ne mo?e sve biti na jednom mjestu, i dobra pjesma i produkcija.
?to se mene tiče, bolje da fali produkcija nego da fali pjesma, tako da sam jako prijatno iznenađen ovim slučajem.
pozz