Quote:
Originally Posted by OFF
eto, posto sam dosta mladji...... ne mogu da zaboravim svoj prvi susret sa Korg Trinity-jem..... au, kako me je to prodrmalo, spejsi izgled, touch ekran, nekoliko ultrarealisticnih samplova, tad......... neka '96...
Takodje, smejacete se, NI b4, jedan od prvih VSTa sa kojima sam dosao u susret, a odlican hammond.......odusevljenje........
|
Sto se Ni B4 tice, imao sam i "pravu stvar" to jest HAMMOND C3 sa Leslijem 122 koji je radio "do jaja" ali sam ga nazalost, u vreme kada sam se palio na RHODES i na ARP sintove, prodao Darku Arkusu iz tadasnje grupe "KOD" za neku smesnu lovu, a i od te smesne love, nikada mi nije isplatio mislim oko 700 maraka, a kleo se u sve zivo da ce mi poslati cim se vrati u Sarajevo...to je bilo pre tridesetak godina...Zavidno kasnjenje, zar ne?
Brzo sam zaboravio na to, jer mi je tih dana iz New Yorka Stigao RHODES SUITCASE 73, ARP ODYSSEY (valjda se tako pise) WURLITZER el piano, CERWIN VEGA Zvucnici i ACOUSTIC mixer/amp, i bio sam "naoruzan" do zuba, jer sam dokupio i CLAVINET D6, PIANET N, kao i mnoge zezalice u smislu Electro harmonix i MXR flangera, phasera, digital delay,EQ, i tako dalje, za to vreme to je bilo impresivno...eh moje radosti...