View Single Post
Old 25-05-2007, 01:38 AM   #28
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Kako doci do nekog normalnog izdavacha?

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
ja bi da ponovim jos jednom - pitanje: kako doci...? Odgovor : VRLO TESKO!!

Na demo (pa cak i mnogo bolji od ovoga) poslat postom / mailom, niko nije dobio deal vec 100 godina.
MORAS DA SKRENES PAZNJU NA SEBE SAM - SA SVOJOM MUZIKOM, SVIRKAMA, DJ-ISANJEM, SVOJIM PLOCAMA / CD-IMA KOJE PUSTAJU DJ-I...SA NEKIM RECENZIJAMA U MAGAZINIMA (DJ MAGAZINE, UPDATE, MIXMAG ITD..)
AKO PESMA VREDI, NEKI DJ CE JE PUSTITI U KLUBU, PA AKO MU RADI TAMO, ONDA CE MOZDA I DA PUSTI NA NJGOVOM RADIO SHOW-U (KASNO UVECE)...PA AKO SE JAVI PUNO LJUDI TELEFONOM DA PITA "KO JE OVO?"..ON CE ONDA DA POCNE DA JE VRTI VISE...PA CE ONDA NEKO VALJDA DA CUJE I PONUDI DA POTPISE PESMU ZA 200-300 EVRA ZA NEKU KOMPILACIJU...!!!

INSTRUMENTALNE MUZIKE IMA NA KILO (1 KG MUZIKE - 1 eURO!!) ZASTO BI NEKO TO KUPIO I CIMAO SE DA IZDAJE KAD NIJE NISTA SPECIJALNO? tOLIKO SE MALO ZARADJUJE OD TOGA, DA SE NE ISPLATI IZDAVACIMA DA IZDAJU SVE I SVASTA..

NINJA TUNE, IMA TRIP FAZON, ALI SVAKE GODINE UVALE PO 5-6 PESAMA IZ KATALOGA ZA NEKE TV REKLAME . A TU SU PARE ?50-60.000 PO REKLAMI (KOJE DELE 50/50 SA ARTISTOM!!) A ZA REKLAME TRAZE (PONEKAD) DA BUDE TESKI TRIP!

heheh... nemoj da se deresh.. btw, ishlo je to na radiju.. dodushe, na skc-u.. a skc nije isto ono shto je bio u vreme master scratch band-a.. (ako je i postojao tada)

pazi, ja sam jako malo zadovoljan svojom muzikom.. znam da to mozze bolje.. uvek mozze bolje.. treba snimiti vokale i bice mnogo bolje.. i znam da niko preko maila nije dobio ugovor.. jbg, slao sam na ninja tune i znao sam da necu dobiti odgovor.. ali shta da radim kada nash sokoj nije ni za kurac? jbg, ne mogu da se opustim kada znam vec i sam dosta ljudi kojima su pesme kradene iako su ih registrovali u sokoju.. znam da sokoj ima neshto sa englezima potpisano ali ortak moj (dj - nebitan lik) je bacio englezima svoju epsmu (zashticenu u sokoju) i ona se nashla na kompilaciji sa nekim trecim likom potpisanim.. shta ja da radim sada?

a i realno, ovo nije tuc tuc da se pushta po klubovima.. razmishljao sam ja o tome da pochnem da dj-ishem ali nisam ja za to.. ono shto ne volim ja ne mogu da radim.. prosto...

edit: realno, ono shto meni treba je neki mamojeban menadzer, na kog cu da pucam 100 evra po chuki, da me izvuche iz govana..

Last edited by HeatMan; 25-05-2007 at 01:42 AM.
HeatMan is offline   Reply With Quote