Thread: Mackie HR 824
View Single Post
Old 22-05-2007, 09:43 AM   #40
Max
Pro Member

Default Re: Mackie HR 824

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Samo ne zelim vise da komentarisem temu kada pocne da se prica ostrasceno i bez povoda za takav ton.
Zato sam se odlucio na cinizam.

Svako voli nesto drugacije i neka sebi odabere po volji i budzetu, imamo pravo na svoje misljenje ali i ne da nipodastavamo tudje.

Sve najbolje
He he he ..... drugari ...... meni samo nije jasno zasto se ti javljas ako te niko nije pomenuo ..... uvek su mi bili interesantni ljudi koji se tako nadju da podrze nekog drugog a kad sami nisu prozvani .

Ako se volite .... ok vasa stvar ..... ali onda ono sto kazu englezi .... get a room ....

A ako imate problema sa +- 21 db ..... onda ne znam ..... ili dobar doktor ili nesto drugo , ni jedni zvucnici ( bili Mackie ili drugi ) nece vam pomoci .

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
pricaju bas ono sto Alpha pokusava da kaze posle 5 godina rada iskljucivo na HR 824, sto i licno tvrdim.

Jedna stvar mi nije jasna ..... tj dve ...... zasto ste ih kupili ..... i kako to da vam je trebalo 5 godina da utvrdite da ne valjaju ? Meni kad nesto ne valja ..... leti u roku od kratko . Pa barem monitori nisu toliko skupa stvar da ne mogu da se menjaju .....

E , da ..... nisam se odlucio na cinizam ..... samo na iskuustvo .... verujem da ce nekome koristiti .....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote