Quote:
Originally Posted by Moritz
Samo ne zelim vise da komentarisem temu kada pocne da se prica ostrasceno i bez povoda za takav ton.
Zato sam se odlucio na cinizam.
Svako voli nesto drugacije i neka sebi odabere po volji i budzetu, imamo pravo na svoje misljenje ali i ne da nipodastavamo tudje.
Sve najbolje 
|
He he he ..... drugari ...... meni samo nije jasno zasto se ti javljas ako te niko nije pomenuo ..... uvek su mi bili interesantni ljudi koji se tako nadju da podrze nekog drugog a kad sami nisu prozvani .
Ako se volite .... ok vasa stvar ..... ali onda ono sto kazu englezi .... get a room ....
A ako imate problema sa +- 21 db ..... onda ne znam ..... ili dobar doktor ili nesto drugo , ni jedni zvucnici ( bili Mackie ili drugi ) nece vam pomoci .
Quote:
Originally Posted by Moritz
pricaju bas ono sto Alpha pokusava da kaze posle 5 godina rada iskljucivo na HR 824, sto i licno tvrdim.
|
Jedna stvar mi nije jasna ..... tj dve ...... zasto ste ih kupili ..... i kako to da vam je trebalo 5 godina da utvrdite da ne valjaju ? Meni kad nesto ne valja ..... leti u roku od kratko

. Pa barem monitori nisu toliko skupa stvar da ne mogu da se menjaju .....
E , da ..... nisam se odlucio na cinizam ..... samo na iskuustvo .... verujem da ce nekome koristiti .....
Pozdrav