Quote:
Originally Posted by Moritz
Necu se sloziti sa tobom, posebno ne sa tonom kojim se obracas i impliciranjima da je neko koga ni ne poznajes lupeta i da ne zna sta je cuo.
Ne znam sta ti daje za pravo da mislis da je jedino tvoj komentar potpuno validan???
Uz svo postovanje prema tvom radu ovog puta si pogresio.
|
Ton je sasvim solidan u odnosu na glupost koja je iznesena .... ne treba zbunjivati ljude koji nisu imali vise iskustva sa monitorima ....
Quote:
Sve sto je napisao stoji do poslednje reci, zapravo cak je i gore od toga jer je HR "oprostio" citavih 21db boosta na EQ na test numeri
|
Da li shvatas koliko je ovo tek bezveze izjava ..... ne znam da li monitor od 30 e moze da oprosti 21db boosta .....
Quote:
Licno, Mackie HR 824 NIJE VREDAN TIH PARA ZA OZBILJNOG SNIMATELJA-PRODUCENTA ili ko to namerava da postane.
|
Nekako ih videh i u studiju gde je snimala Kristina Agilera , boga mi i kod P Gabriela , i radnom studiju Madone ( ne mix studiju ) i ko zna jos gde ..... zaista dunster do dunstera ..... ( mada uvek mrzim kada moram da dokazujem nesto necim sto je neko kupio

)
E aj' da ne trosimo vise tastaturu na ovakve gluposti ..... izvini ako sam ti nekog tvog uvredio , ali ovo gore su prilicne besmislice ......
Quote:
Definitivno se slazem sa tobom da neko presudi sam sta mu pase.
Zapravo je pocelo da mi ide na zivce to isto pitanje - odes poslusas i ako to tebi radi kupuj, a ako nekom stalno treba tudje misljenje kako nesto zvuci onda bolje da se ne bavi ovim poslom.
Vase usi su jedino krajnje merilo, sve ostalo je manje vazno.
|
Potpuno se slazem ..... zato sam to i napisao ......
Pozdrav