Thread: Kucni red
View Single Post
Old 20-05-2007, 05:00 PM   #10
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Default Re: Kucni red

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Mogli, Mogli... kad bi ti znao na kave cipove je nailazim... do duse, desi se da vrlo lako popizdim (zivchann covek, sta ces ) pa sami ukapiraju kada je dosta... inace... rad sam da im dam i ostriju chinelu (preko vrata), mocniju nogu ( u bulju ).... , a kad zele glasniji vocal, nije nikakav problem da se izderem, pritom pominjuci kompletnu listu zenske familije

Ljudi su stvarno neverovatni i misle da su Bogom dani da ti stoje iza ledja i pricaju sta i kako treba...

Retko pravim izuzetke da radim pred "pacijentima"... tako nesto mogu samo sa prijateljima u koje imam poverenja, pod uslovom da su dobro upuceni u problematiku...
Svidja mi se ovaj tvoj ,,drum set'' jer su mnogi bas bezobrazni i razmecu se sa svojim znanjem, a u stvari su obicni bolidi! Takav jedan lik trazi da mu dam ,,jeke'' na glas do besvesti, iako je sve odradjeno po nekom standardu koji je adekvatan danasnjem trenutku i sad dolazim u situaciju da moram da pojacam tu ,,jeku'' zbog lika, a ne bi da mi se drugi ne smeju sta sam mu uradio sa glasom! I sta sad? Covek platio i oce da mu glas odjekuje i jos me savetuje da malo preslusam Jasareve i Sabanove stvari, da cujem kako tamo sve zvoni! Evo, to mi se upravo ovih dana dogadja...
Mogli is offline   Reply With Quote