Thread: Mackie HR 824
View Single Post
Old 19-05-2007, 02:52 AM   #22
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Mackie HR 824

Quote:
Originally Posted by mandrak View Post
Stara je tema ali ipak..... dvojica prijatelja koji ozbiljno rade posao u svojim studijima koji su vi?e nego dobro tretirani i solidnih dimenzija (re?ije) su godinama radili na hr824 i jedan i drugi su dobivali odlične rezultate po mom mi?ljenju... jedan od njih je zamjenio mackie za dynaudio bm 15a i ka?e mi da se preporodio i
da mu u prosjeku treba skoro pa duplo manje vremena za mix a drugi je kupio pmc TB2S i otprilike djeli isto mi?ljenje.

Meni se osobno mackie u par navrata u različitim situacijama nije dopao i mogu reči da to nije monitor za mene ali da se sa njim mogu dobiti vrhunski rezultati je isto tako nepobitna činjenica.
upravo o tome i pricam.. na bm15 sve zvuci lepse.. a ti nisi rekao dal ti njegovi mixevi i dalje zvuce toliko dobro, da li se njegov rezultat "preporodio".. ja ne dovodim u pitanje da je bm15 dobar zvucnik, samo mi se cini da ne opravdava razliku u ceni (mislim na aktivnu verziju, pasivnu bih rado kupio sebi).
A o bilo cemu sto je napravila firma PMC ne mogu da diskutujem, nisam objektivan
Arthur is offline   Reply With Quote