View Single Post
Old 18-05-2007, 10:29 PM   #35
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Default Re: Malo o sebi, mada nerado...

Quote:
Originally Posted by mogly
Eh da je meni bio taj program pre cetiri godine...Ceo materijal za album mi je propao.
Xexe, ko sto napisa Djordje Petrovic u nekoj skripti na muzickoj akademiji "ne moras da znas da napravis klavir da bi znao da ga sviras". E, kod PC-a je suprotna stvar - moras da ga poznajes u tranzistor, da bi mogao da ga koristis, a da budes siguran da nece da te izneveri... :littlero:

@slowstar i ostali

Pomenuo si katastrofu u danasnjoj muzici i uopste poremecaj sistema vrednosti... Cinjenica je da je ogroman broj "obicnih" ljudi zatupeo pored danasnjih medija i da oni ne mogu tako lako da se "naviknu" na kvalitet. (Secam se npr. da mi je drug koji slusa danasnje komercijale rekao za Enigmu "Gde da slusam to Hriscanstvo." ) Ja ovako gledam na stvari, ako su mediji ti koji su upropastili danasnju muziku (a definitivno jesu), onda ce mediji moci i da vrate stvari na svoje mesto. Naravno uz jednu dobru muzicku produkciju, kakvih je kod nas jedva da ima (mislim na one male, Goraton je recimo dobra kuca, ali slaba). Kazem uz jednu dobru televiziju na republickom nivou i jednu dobru diskografsku kucu, mislim da bi mogli da se zaobidju ljudi koji plasiraju komercijalu i da se istovremeno utice na ukus mase. Sta ti i ostali mislite o tome?