Re: Evrovizija
Moje najiskrenije cestitke Mariji Serifovic i celom timu!!! Sta drugo reci? Konkurenciju u kojoj su ucestvovali nisu oni birali.
Slazem se sa misljenjem da ona tek sad postaje afirmisana pevacica i za domace okvire. Samantha Fox je afirmisana pre 20 i vise godina, pa ipak tvrdim da niko normalan ne uziva u njenoj glasovnoj interpretaciji! A, nakon "podsisivanja" i vizuelni efekat se izgubio, tako da sad nema nicega i uopste mi nije jasno zasto je dolazila!
Ja sam preslusao 2-3 puta 41 pesmu koje su se nasle u konkurenciji. Po mom misljenju, ima 10-ak pesama koje su vredne pomena, od kojih nekoliko nije ni proslo u finalno vece. Moj favorit je bila bugarska pesma (ocigledno imaju losije placenu dijasporu). Hrvatska, Rusija, Danska,..."deja vu" sto se pesama tice.I to poodavno.
Ipak mi je nekako vise krivo sto se Jelena Tomasevic sa pesmom "Jutro" pre 2 godine nije plasirala umesto grupe "No name", kako je realno trebalo da bude, nego sto mi je drago sto je pesma "Molitva" pobedila. Mozda je svaki utisak jos sirov, ne znam...
Last edited by sasa.ivkovic; 15-05-2007 at 01:39 AM.
|