Thread: Evrovizija
View Single Post
Old 13-05-2007, 01:44 PM   #30
slowstar
Pro Member

Default Re: Evrovizija

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Jedini negativni aspekt ove pobede je to sto cemo se narednih meseci "Moliti" na svakom cosku hteli mi to ili ne...ali Boze moj, "klanjali" smo se i mnogim drugi pesmama koje cak ni muziku nemaju u sebi.

Nadam se da ce rechi koje je Marija rekla - muzika koja se slusa a ne gleda - imati uticaja na ovdasnje kompozitorske krugove....mada ja se bash zagledao u one bek vokale
Tako je, nadam se i ja, ali ipak nisam optimista, mogu samo da kazem da je Vlada Grajic u odnosu na ostale "eminentne" kompozitore maltene Gustav Maler ili Leonard Bernstajn, imao sam prilike da budem po raznim zirijima, i nazalost znam kakve sve "kompozicije" salju nasi eminentni kompozitori...Na jednoj od "Beovizija" sam se kao pretsednik zirija pre citanja rezultata izvinio publici u sali i TV gledaocima zbog "loseg Kvaliteta pesama" za sta sam dobio veeeliki aplauz, ali i veliku ljutnju kompozitora iz "populisticko - stetocinskih" krugova, koji su poceli da me izbegavaju zb og moje iskrenosti...Sta god mislili o Vladinoj pesmi, bolja je od svih koje smo kandidovali za ovaj eurosong, i ja mu cestitam, ali ostajem pri tvrdnji da pobednika odredjuju iskljucivo gastarbajterski glasovi, sto je rezultiralo pobedom takvih kao sto je Ukrajina, Litvanija? (ne znam koja je od one tri drzavice tacno) pa i Grcka sa onim "otpadom" od pesme, tako da je u tom drustvu Pesma Marije Serifovic i Vlade Grajica zaista, i objektivno bolja, i to za klasu...