Quote:
Originally Posted by Moritz
Jedini negativni aspekt ove pobede je to sto cemo se narednih meseci "Moliti" na svakom cosku hteli mi to ili ne...ali Boze moj, "klanjali" smo se i mnogim drugi pesmama koje cak ni muziku nemaju u sebi.
Nadam se da ce rechi koje je Marija rekla - muzika koja se slusa a ne gleda - imati uticaja na ovdasnje kompozitorske krugove....mada ja se bash zagledao u one bek vokale 
|
Tako je, nadam se i ja, ali ipak nisam optimista, mogu samo da kazem da je Vlada Grajic u odnosu na ostale "eminentne" kompozitore maltene Gustav Maler ili Leonard Bernstajn, imao sam prilike da budem po raznim zirijima, i nazalost znam kakve sve "kompozicije" salju nasi eminentni kompozitori...Na jednoj od "Beovizija" sam se kao pretsednik zirija pre citanja rezultata izvinio publici u sali i TV gledaocima zbog "loseg Kvaliteta pesama" za sta sam dobio veeeliki aplauz, ali i veliku ljutnju kompozitora iz "populisticko - stetocinskih" krugova, koji su poceli da me izbegavaju zb og moje iskrenosti...Sta god mislili o Vladinoj pesmi, bolja je od svih koje smo kandidovali za ovaj eurosong, i ja mu cestitam, ali ostajem pri tvrdnji da pobednika odredjuju iskljucivo gastarbajterski glasovi, sto je rezultiralo pobedom takvih kao sto je Ukrajina, Litvanija? (ne znam koja je od one tri drzavice tacno) pa i Grcka sa onim "otpadom" od pesme, tako da je u tom drustvu Pesma Marije Serifovic i Vlade Grajica zaista, i objektivno bolja, i to za klasu...