Re: web prezentacija
@Dushan_S
Vidim da si dobronameran i kad sam rekao da ne filozofiramo, mislio sam na to da ne ulazimo u neko podrucje, koje je i sam znas ponajvise alhemija.Alhemija u smislu da su mnoge stvari u koje niko nije verovao uspele, kao sto su i mnogi mega poduhvati nestali bestraga.Nije mi prioritet da zaradim instant novce, zato se i ne udubljujem suvise u tu varijantu ciljanja publike.Radim ono kako mislim da treba i zaista ne pravim nikakve kompromise. U muzici sam vec godinama, u milion kombinacija, od toga da sam bio samo autor, pa samo klavijaturista(u toj kombinaciji sam bio na Zrenj. festivalu), pa sam ucestvovao u poduhvatu pisca Sase Radonjica "Solaris Blues Band" kao svasta nesto, od autora, pevaca, producenta.Uradio sam ovaj moj prvi album, imam vec dovoljno pesama za jos jedan.Radim sa jednim kolegom na necemu skroz drugacijem,sta ce od toga biti, nismo ni mi bas skroz sigurni ali nekud se citava ta prica krece.
U sustini odgovor na tvoje pitanje i jeste u tome da ja mozda radim obrnutu strategiju."Kompas u predgradju" sam uradio prakticno potpuno sam, bas onako kako bi ja voleo da zvuci.Na omot sam takodje ponosan, radio ga je moj drugar koji se profesionalno bavi dizajnom.Sajt mi je odradio kolega(ne bavim se web dizajnom) i bas sam ja insistirao da to bude najobicniji informativni portal gde ce ljudi moci da poslusaju pesme i da saznaju neke osnovne informacije o meni.Poslao sam CD na preko 100 radio stanica,odradio spot, podelio cd svim mogucim i nemogucim, od ljudi iz muzike,novinara, urednika,izdavaca pa do slusalaca.Sad dobijam povratnu informaciju o tome kome se to svidja, kome ne.I vec mogu da izvucem dosta podataka o tome kome se svidja ovo sto radim,jesam li ubedljiv ili ne, kakva je produkcija, aranzman, mix, kakav sam na TVu.itd. I iz svega toga sklapam kockice koje mi bas daju odgovor na ono sto si me ti pitao i to cu pokusati da iskoristim u buducnosti.
Eto, nadam se da sam ti dao bar deo odgovora na tvoje pitanje...
|