sjajna diskusija na temi o kojoj pojma nisam imao, u svakom slucaju mnogo toga se naucilo i naucice se
samo jedna stvar je bitna, moguce je reci da li mi se vise svidja ovaj ili onaj kabl, ali mnogi ne znaju da cuju sta treba uraditi u snimku da on zvuci dobro, jos bolje ili najbolje... kapiram ja da i kabl ima uticaja na zvuk, ali ljudi ucite da miksujete, sumnjam da ce neko cuti da sam u miksu koristio ovaj ili onaj kabl, ali da mi je dobos jaci na 500 Hz nego sto treba to ce cuti mnogi...
lepo je imati sve te lepe kablove, a voleo bih da cujem te miksove iz tih studija... i da li ti ljudi znaju da koriste ostale sprave koje se nalaze izmedju tih skupocenih kablova
sve u svoje vreme, npr. ja trenutno imam bas te pomenute ADAM A7, i imam RCA konenktore sramne... ali cim nabavim bolju zvucnu, bice i npr ovi Klotzovi i kapiram da cu cuti nekakvu promenu (nabolje) ali za takve neke audiofilske kablove ne verujem da cu trositi pare bar u skorije vreme (narednih 4-5 godina )
hvala Bogiju, Pakiju i jos nekolicini koji su dolili "ulje na vatru" i temu ucinili zanimljivom (nista lose nisam mislio

)
pozdrav!