View Single Post
Old 30-04-2007, 07:33 PM   #17
gorjan
Senior Member

Default Re: web prezentacija

Quote:
Originally Posted by Dushan_S View Post
Gorane, pogledao sam sajt i poslu?ao par pesama, i da ja tu sad ne pametujem o muzici i web design-u, već su drugi dovoljno pričali, skrenuo bih pa?nju na ne?to drugo, i postavio ti par pitanja. Pretpostavljam da će? razumeti za?to te pitam ba? to:
Kome konkretno misli? da je tvoja muzika namenjena, ko bi bili kupci nosača zvuka? Ako bi skupio 500 ljudi na koncertu, kako misli? da bi izgledala ta publika, godi?te, izgled, imid? itd? ?ta misli? da je tvoj najjači adut ?to se tiče onoga ?to radi?? I kako konkretno planira? da promovi?e? svoju muziku u budućnosti?

Pozdrav!
Da, razumem zasto me ovo pitas.Na tvoja pitanja(analiza trzista) zaista ne mogu da dam konkretne odgovore.Malo je neprimereno da ja dajem procenu svojih kvaliteta, posto je moje misljenje naravno subjektivno.Moj sadasnji trud i jeste usmeren na tu stranu da pokusam da doprem do sto vise ljudi sa ovim sto sam uradio, pa da vidim da li komuniciramo ili ne.Najvrednija stvar koju sam dobio od ovog mog albuma i jeste bas to sto se polagano kristalisu odgovori na tvoja pitanja, koji i mene naravno, veoma zanimaju.Pozdrav
gorjan is offline   Reply With Quote