View Single Post
Old 30-04-2007, 02:07 PM   #41
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: 10 najvecih lazi u audiu

Quote:
Originally Posted by paki View Post
@shiva mislio sam da se na ovom forumu razmenjuju upravo iskustva ali citajuci gomilu tvojih postova nocas, zakljucio sam upravo suprotno.
Mozhda me nisi razumio. Ja sam odavno nauchio da ima ljudi koi chuju zvuk teoretski van ljudskog sluha i znam da senzibilitet na zvuk ovisi o tome koliko je netko fokusiran na ono shto slusha. Dakle ja ne tvrdim da netko ne chuje nikakvu razliku izmedju ovih ili onih kablova.

Ja sam te samo pitao kako objashnjavash da otpor u kabelu selektivno napada baseve i visoke (o prostornosti da i ne pricham). Razlika vjerojatno postoi, ali kao shto Bogi reche teshko je davati ocjene shto je bolje od chega. Komentari tipa "finiji visoki" su zapravo neupotrebljivi... kao i "masniji zvuk" i slichne fraze. Rado bih navratio chut kablove ali sam malo daleko...

O subjektivnom iskustvu ne vrijedi raspravljati upravo zato shto ja nisam chuo tvoje kablove u usporedbi sa svoima pa jedino shto mogu je vjerovati tvojoj procjeni ili ne. O tome se doista nema shto diskutirati... vjerujem da se slazhesh!?

Pazhljivije chitaj postove pa che bit manje provokatora oko tebe.