Ja sam davno u jednom kaficu video extra foru za ozvucavanje. Lik je svuda u kaficu u spustenom plafonu postavio zvucnike za kola i zamaskirao ih tako da se ne vide (cak i u wc-u) i kad pusti muziku svuda se cuje podjednako i ne desava se da za jednim stolom ne mozes da pricas od muzike a za drugim je cujes slabo. Extra fora za relativno malu lovu a lepo se cuje svuda i zvucnici se ne vide.
Ako nemas spusteni plafon a, kao sto kazes, u pitanju je ekskluzivan restoran, i zvucnici ce se videti, onda moras da uzmes neki dobar sistem jer je glupo da kvaris ekskluzivnost lokala nekim krs zvucnicima. Jedino sto mi pada na pamet trenutno, a da prilici prostoru, je Bose, neki od Lifestyle serije (28, 38,48), ali da znas da nisu ni malo jeftini, naprotiv (
http://www.4audio.co.yu/bose/lifestyle/index.php ) i mogu da se povezuju sistemi (posto ce jedan tesko pokriti prostoriju od 100m2). Inace ovo je link od firme koja ima svasta od opreme (srednje i vrhunske) pa mozes i da ih pozoves da ti mozda oni daju neki predlog.