View Single Post
Old 25-04-2007, 06:40 AM   #4
milos
Pro Member

milos's Avatar

Default Re: Vangelis i filozofija zivota...

Nemas pojma koliko mi je drago sto si mi tako odgovorio Ja ocekivao ljutnju i kilometarske postove Shpongle i Vangelis su totalno razliciti stilovi muzike(bilo bi smisla npr porediti Vangelisa i Jarrea mada u sustini ni to nema smisla jer su i to razliciti stilovi ).Recimo licno,meni se mnogo vise svidja Hallucinogen jer sam tamo negde 1997 slusao Pranu,Cosmosisa i ostale goa-trancere.
Iskreno da ti kazem ,bio sam veliki fan Vangelisa(a i Jarrea) kao klinac i tada sam jos jako voleo te "prepucane" stvari tipa "Conquest of Paradise" ,zatim "Titles" iz Chariotsa i vremenom su mu postajali interesantniji njegovi radovi koji ne iskacu toliko u prvi plan "Soil Festivites" , "A Separate Affair" sa Neuroniumom,"Ignacio" ,"Reve" iz Opere Sauvage itd.
Dosta dugo sam slusao hard-techno i hardgroove tribal ,mada razvodnise ga mnogo u zadnjih par godina pa pravo da ti kazem ne slusam vise nista!!!:o
Ne mogu vise da slusam ni Vangelisa,ni Jarrea,pa cak i Tangerine Dream na koji sam se bio toliko navukao a ni tehno - osecam neodoljivu potrebu da pravim muziku a ne da je slusam ili makar da cujem nesto sto do sada nisam
milos is offline   Reply With Quote