kakve filozofije!!
svako je u pravu po malo!
neka se svi bave muzikom! Na milion mrmota koji nemaju veze sa zivotom, pojavice se jedan koji ima dobre ideje i sprovesce ih u realizaciju sa ili bez opreme!!
Ja u principu znam mnogo ljudi ali niko od njih nije muzicki genije! Svi se snalaze, teskim radom, dovijanjem, loznjavom, laganjem (ponekad)...cinjenica je da i ako slazes da bi dobio neki posao, ako ga ne uradis dobro - nema ti pomoci!! U lazi su kratke noge!
neko se snadje bolje, neko gore, neko se ne snadje uopste - znam ih puno koji bolje sviraju od mene mozda, ali nisu daleko stigli...(ima ih jako puno, jer ja u stvari i neznam da sviram, kad bolje razmislim!!!)
ili bolje snimaju / miksaju od mene, pa isto! Ima tu mnogo faktora koji svi treba da se poredjaju jedan iza drugoga, da bi sve leglo i proradilo !!
svi oni koji sklepaju 2 bas linije i 2 loopa, nece daleko stici, koliko god kukali na klanove, opremu, veze i vezice, trziste itd...ako nema vrednosti - nema pomoci!
dobre stvari isplivaju same od sebe - pa I TAD TREBA DA SE POTREFI DA SI NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME....
PREMA TOME - ZA MUZIKU SU DOBRE I DROMBULJE I KAZOO I MAC G5 I KUTIJA SIBICA..I SVI TREBA DA SVIRAJU!
Pa koga bi pljuvali ako su svi dobri,,he,he.