Re: Buducnost Audio Tehnike...
[quote=SHIVA;153116]
Cjenim znak dobre volje i pokushaj da "presudish kraj utakmice" s nerjeshenim rezultatom, ali kad dvoje ljudi ima razlichita mishljenja minimalno jedan je u krivu, a lako moguche i oboje. U pravu je maksimalno jedan. Dvojica NIKAD! Rasprava ne sluzhi za dokazivanje tko je u pravu nego da argumentiranjem svi ustanovimo shto je najblizhe esenciji ili "istini" i svi steknemo zakljuchak ispravniji nego shto smo imali u startu.[quote]
E ovo je recimo POTPUNO pogresno u ovom i slicnim thread-ovima... zato sto ne pricamo o tome da li je Behringer dobar za produkciju ili da li u wc-u moze da se radi mix i mastering, vec je trebalo da se prica o buducnosti audio produkcije ili (kao sto je naslov ovog thread-a) sta je potrebno za bavljenje muzikom, a tu mogu svi biti u pravu ili ne, jer je to stvar iskljucivo licnog misljenja i licnog dozivljaja.
Glupo je raspravljati se ili cak svadjati oko ovih stvari. Svako ce naci neke primere da takve stvari opovrgne ili podrzi a i jedno i drugo ce biti u redu.
Zato mislim da ako dodje do sukoba misljenja, to ne znaci da treba da se raspravljamo do besvesti ko je u pravu a ko ne, vec treba svako da zadrzi svoje misljenje, a oni koji traze neki odgovor ce iz tih misljenja i razmisljanja izvuci neku pouku i tako formirati svoje misljenje koje ce opet biti samo njihovo.
Zato opusteno, ne mora niko da misli kao vi (mi, ja...), ili mogu svi da misle isto, vama (nama, meni...) to ne bi trebalo da bude bitno... bar ne u ovakvim thread-ovima.