Quote:
Originally Posted by slowstar
Mislim da je ovde vreme i da se ja JAVNO izvinim povodom iniciranja ovakve diskusije, koja je ionako bila off topic u odnosnu na temu
Buducnost Audio Tehnike, pa je zato verovatno i moderator LESHA prebacio ovamo...Molim vas, nemojte voditi raspravu na ovaj nacin, verovatno ste obojica u pravu, ali drugacije predstavljate stvari i probleme, izvinite obojica sto sam izazvao ovo...
|
Nemash se zashto isprichavati! Nisi ti izazvao raspravu. Ako je netko izazvao burnu reakciju to sam bez dvojbe ja.
Ti s time nemash nikakve veze i apsurdno je da se ikome isprichavash!!!
Cjenim znak dobre volje i pokushaj da "presudish kraj utakmice" s nerjeshenim rezultatom, ali kad dvoje ljudi ima razlichita mishljenja minimalno jedan je u krivu, a lako moguche i oboje. U pravu je maksimalno jedan. Dvojica NIKAD! Rasprava ne sluzhi za dokazivanje tko je u pravu nego da argumentiranjem svi ustanovimo shto je najblizhe esenciji ili "istini" i svi steknemo zakljuchak ispravniji nego shto smo imali u startu. No ovdje rijetko tko raspravlja s tom namjerom, a argumenti su uglavnom misaona imenica. S druge strane tashtine rijetko fali.