Quote:
Originally Posted by Moritz
@SHIVA
radis li ti nesto u svom zivotu osim filozofiranja?  ...
Samo nemoj da mi odgovoris u tvom stilu, nego real life odgovor...radim to i to ili ne radim
|
Zhivim od freelance dizajna (dtp, grafika) i bavim se glazbom od kad znam za sebe. Gitara od prvog dana do danas, klavijature dosta manje, panova frula eksperimentalno a produkcija el. glazbe intenzivno zadnje 4 godine. Da bi imao dovoljno vremena za hobi odluchio sam se na rizik freelance dizajnera.
Nadam se da ti je to dovoljno "real life".
Quote:
Zasto svaka tema koje se dotaknes mora da ode u tri lepe?
Zasto ne mozes da jednom u svom zivotu das jednostavan i empirijski odgovor? ( neces me ubediti da sva ta skribomanije jeste tvoj empirijski dozivljaj...mada imam neki neodoljiv osecaj da ces mi dati nezaboravan odgovor na ovo pitanje)
|
Ovisi o tome shto ti smatrash nezaboravnim, a mene zanima shto tochno smatrash pod "empirijski" Obzirom da empirijski znachi "na temelju iskustva ili opservacije" sve shto sam do sada napisao i je na temelju moih iskustava i opservacije. Ako smatrash da to nie tochno molim te da mi ukazhesh na konkretan dio posta koi se temelji na ne-empirijskim opazhanjima. Kako je u pitanju interpretacija povijesti i sadashnjih okolnosti te glazbe koja je vrlo ezoterichan pojam ne mozhemo u laboratoriju testirati ni moja ni tvoja opazhanja i nema temelja da svoje mishljenje smatrash empirijskim a moje ne-empirijskim. Ili se varam?
Quote:
Kako pored svog tog silnog znanja ne mozes da znas kada je dosta i kada treba da prekines?...vrlo je moguce da te tvoja "velicina" sprecava u tome.
|
Da mi je do velichine nastojao bi se uvlachiti u dupe vechini. No kao shto iz osobne perspektive mozhesh zakljuchiti ja uglavnom izazivam suprotan efekt kod ljudi. Dakle po tom scenariju sam vrlo glup i kontra produktivan. No ako sam glup onda bi moi komentari izazivali podsmijeh a ne revolt i osudu.
No razumijem da ponekad kod pojedinih postoi jaka potreba za diskreditiranjem mog mishljenja i da je dosta teshko neshto diskreditirati bez argumenata. To se uglavnom svodi na "shta ti uopche radish u zhivotu", "odakle ti pravo", "ne filozofiraj" i slichne fraze "shiroke potroshnje" bez specifichnog znachenja ili konkretnih argumenata.
Quote:
Dosta vise mudroserije, ili se vrati na odlicnu temu ili nemoj vise smarati. Konstruktivna misljenja su dobrodosla uvek- palamudjenje NE.
|
Onaj tko je zapocheo temu ne misli da palamudim, a nie ni jedini koi misli suprotno od tebe. Ako te moi komentari smaraju postoi na forumu i opcija "ignore list" pa odaberesh ignoriranje moih postova i od tog trena na tvom forumu ja vishe ne postoim. Osim toga... ne vidim zashto bi bash ti bio mjerodavan za procjenu shto je konstruktivno a shto ne. Da si to barem pokushao argumentirati uzeo bih tvoje mishljenje u obzir. Ovako nemam shto uzeti u obzir pa je funkcija "ignore" ko stvorena za ovaj problem.