View Single Post
Old 24-04-2007, 02:07 AM   #7
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Buducnost Audio Tehnike...

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Vrati se i procitaj ponovo!!! Recenice zavrsene znakom pitanja imaju karakter pitanja, a ne konstatacije!!!
Kad u pitanju sugerirash odgovor to ima karakter i formu retorichkog pitanja. Jest da govorimo razlichitim jezicima, ali bash i nisu tako jako razlichiti.

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Prekini sa uvredama!!! Krajnje je vreme!!!
Kad te budem htio vrijedjati znat chesh da te vrijedjam. Dok su postovi dugi to znachi da argumentiram svoje mishljenje, a ako tebe to vrijedja ne znachi da ja tebe vrijedjam... Uostalom jedna narodna govori o tome da istina chesto boli pa uzmi i to u obzir prije nego povjerujesh u "malog zlochestog Shivu" kojem je najvechi thrill u zhivotu nepotrebno uvrijediti nepoznatu osobu.
Shto ja time dobijam... shto je cilj te zle namjere? Postati omrazheni lik na forumu i potaknuti josh 10 izjava tipa "ne filozofiraj" koje su (kao i uvijek) neargumentirane ali nuzhne da se neke istine josh jednom "gurnu pod tepih"?
Pa taj status vech imam. Dakle to nie. Jedino josh ostaje da uzhivam u tome kad iznenada promjenish boju teksta jer tada znam da sam te iznervirao, ali to mogu efikasnije i sa 5 puta krachim postovima.

Ono da izvinesh... jebe mi se u shto vjerujesh. Forumi sluzhe za razmjenu mishljenja a ne za uvlachenje u dupe istomishljenicima i protjerivanje svih koi imaju drugachije mishljenje. Kome to smeta neka umjesto postova na forumu pishe memoare i tako neche dolaziti do sukoba mishljenja. Druga moguchnost je da izmjenite pravilnik foruma i da sukob mishljenja postane nepozheljan, a uvijek me mozhete i banat. No dok mi se to ne uskrati imat chu svoje mishljenje i nitko me neche sprijechit da ga iznesem.

"Every truth passes through three stages before it is recognized.
First it is ridiculed.
Second, it is opposed.
Third, it is regarded as self-evident."
Arthur Schopenhauer