View Single Post
Old 24-04-2007, 12:43 AM   #8
slowstar
Pro Member

Default Re: Perfekcionizam - da ili ne?

Quote:
Originally Posted by ANITA View Post
Nije ba? da je stvar izbora, ali evo, zanima me ?to mislite o perfekcionizmu i perfekcionistima i da li ste jedan od njih i da li vam je to ok, biste li to mijenjali u sebi... koje su dobre/lose strane istog.

Pa sad razmi?ljam da li da se bacim u vode skladatelja zeca ili da svi zajedno dočekamo starost pa tek onda moj cd...

Kako vi razmi?ljate o ovome?
_______
Draga Anita,

Povodom tvog izvanrednog threada, sta mislis, zasto je moj nick upravo SLOWSTAR?

2 su razloga: prvi, da nikako nisam zadovoljan velikom vecinom onoga sto sam uradio, bilo iz koje oblasti (nista drugo nego "varijetet" perfekcionizma)

drugi: dosta cesto razmisljam o perfekcionizmu, subjektivnom pokusaju "vadjenja dlake iz jajeta" i kada sam u boljem raspolozenju, a ne u konstantnoj depresiji, zakljucujem da ne vredi biti perfekcionista, jer niko nije perfektan (film "neki to vole vruce") i tada se slazem sa tvojim razmisljanjem, da u tom slucaju moj dugo planiran i nikada zavrsen CD MOZE IZACI EVENTUALNO SAMO "POSTHUMNO"...
Zato sada, pred svedocima, sam sebi obecavam da uskoro moram zavrsiti taj cuveni CD, pa ma kako na kraju ispao...
Pozdrav, i obecaj nesto sama sebi - inace MUZIKA TI JE PREDIVNA, VERUJ!!