View Single Post
Old 24-04-2007, 12:22 AM   #14
nenad
Senior Member

nenad's Avatar

Default Re: Buducnost Audio Tehnike...

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
@SHIVA

Dosta vise mudroserije, ili se vrati na odlicnu temu ili nemoj vise smarati. Konstruktivna misljenja su dobrodosla uvek- palamudjenje NE.
pomalo i idekius i shiva palamude ali svasta su lepo izneli i dobro je da ih ne mrzi da pisu ovako dugo. Sve u svemu ceka nas brdo softvera koji ce deeeebeeeloo da se placa, jerbo kako npreduje tehnologija i softver uopste tako ce i zastita biti rigoroznija pa ajd u borbu. A ponosni vlasnici STOLOVA ce se smeskati i traziti razlog i opravdanje kako nisu eto utrosili lovu bez veze. Tehnoloski napredak je nezadrziv, treba balansirati izmedju. Cini mi se da ce za 10-tak godina analogija da ode u penziju. Jer, ruku na srce, i to sto mi nazivamo analogijom je i te kako digitalija. Analogija je ruka na dirkama klavira i na zici gitare a sve to u etar bez mikrofona i ostalih zezancija. To je buducnost muzike, vraticemo se malo unazad da bi krenuli napred.
Mislim stvarno mi je bezveze kad neki DJ kaze "sinoc sam svirao" tu i tu !!!!
Paaaaaaaaa ! ajd da svi tako sviramo ! Takvima ni brdo SSl-a nece pomoci da nauce da stvarno sviraju. Sto se same produkcije tice buducnost je SVETLA I LEPA, bez rupe na cipeli !!!
nenad is offline   Reply With Quote