Quote:
Originally Posted by idekius
Na osnovu tvog izlaganja, Shiva, cini mi se da muzika nije tvoje osnovno zanimanje?
|
Jesi znao da je kod ljudi uchestala pojava da u drugima vide svoje osobine. To se zove "projekcija" u psihologiji, a deshava se zbog prirode ljudske percepcije. Ovo je tipichan primjer projekcije... obrazlozhenje slijedi:
Quote:
Originally Posted by idekius
Jel' se muzikom bave muzichari, ili montazeri???
|
Ti pitash zapravo tko na tome zaradjuje. Jer slaganje loopova nie bavljenje glazbom, ali je chinjenica da se i tako mogu zaraditi novci.
Svak tko se bavi glazbom tochno zna tko je glazbenik a ko slazhe lego kockice. Dakle muzikom se bave muzichari a novce zaradjuju oni koi slazhu lego kockice. No chinjenica da ti zhelish zaraditi novce sugerira da
tvoj izvorni motiv nie glazba nego novac, a glazba je samo strategija kojom pokushavash ostvariti zaradu.
Ja se bavim glazbom i apsolutno mi ne smeta shto netko prodaje loop-ove pod autorski rad. Ne smeta me ni to shto globalna populacija smatra da je prodaja loop-ova autorski rad niti shto to plachaju. Nije da volim shto je tako ali znam zashto je tako. Vechinom ljudi sebe smatraju uspjeshnima a da zapravo nisu nishta postigli. Jednak takav kriterij imaju i prema drugima jer bi u protivnom mogli vidjeti svoju realnu "vrijednost".
Obichno slaganje loop-ova je za njih iznadprosjechno i vrijedno divljenja. Zapravo zhalim takve ljude a posebno one nadprosjechne koi zhive na rachun toga znajuchi da zapravo prodaju "muda za bubrege". Sve dok si ljubomoran na njih... zapravo samo zhalish shto nisi medju njima.