View Single Post
Old 23-04-2007, 06:05 PM   #3
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Buducnost Audio Tehnike...

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Na osnovu tvog izlaganja, Shiva, cini mi se da muzika nije tvoje osnovno zanimanje?
Jesi znao da je kod ljudi uchestala pojava da u drugima vide svoje osobine. To se zove "projekcija" u psihologiji, a deshava se zbog prirode ljudske percepcije. Ovo je tipichan primjer projekcije... obrazlozhenje slijedi:

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Jel' se muzikom bave muzichari, ili montazeri???
Ti pitash zapravo tko na tome zaradjuje. Jer slaganje loopova nie bavljenje glazbom, ali je chinjenica da se i tako mogu zaraditi novci.
Svak tko se bavi glazbom tochno zna tko je glazbenik a ko slazhe lego kockice. Dakle muzikom se bave muzichari a novce zaradjuju oni koi slazhu lego kockice. No chinjenica da ti zhelish zaraditi novce sugerira da tvoj izvorni motiv nie glazba nego novac, a glazba je samo strategija kojom pokushavash ostvariti zaradu.

Ja se bavim glazbom i apsolutno mi ne smeta shto netko prodaje loop-ove pod autorski rad. Ne smeta me ni to shto globalna populacija smatra da je prodaja loop-ova autorski rad niti shto to plachaju. Nije da volim shto je tako ali znam zashto je tako. Vechinom ljudi sebe smatraju uspjeshnima a da zapravo nisu nishta postigli. Jednak takav kriterij imaju i prema drugima jer bi u protivnom mogli vidjeti svoju realnu "vrijednost".
Obichno slaganje loop-ova je za njih iznadprosjechno i vrijedno divljenja. Zapravo zhalim takve ljude a posebno one nadprosjechne koi zhive na rachun toga znajuchi da zapravo prodaju "muda za bubrege". Sve dok si ljubomoran na njih... zapravo samo zhalish shto nisi medju njima.