KAko rece Vrach...
Zajebano je kad imas vremena. Onda se toliko utripujes, da cak moze da se desi i da sve zajebes. Meni se to danas desilo!
Radim vec jace od dve nedelje pesmu na kojoj smo svi poginuli, dali sve sto smo mogli i sad krece mix. Prvi dan, drugi dan, treci danas bio...
U jednom momentu sam morao da napravim pauzu da odem na par casova. Kao... ja smixao, zadovoljan... Usput, naletim na mobilnom na neku verziju koju sam zbacio jos na samom pocetku, cisto da pred spavanje poslusam. JEBOTE!!!! Ono sve definisano, napucano, zdravo!
Ja se osuo! Prekinuo casove, dodjem kuci i oborim ceo mix, pozovem malu Tinu (iz benda), jer sam prestao sebi da verujem posle onoga i sabijemo mix od devedesetak kanala za sat i po! I zvuci 20 puta bolje od mog studioznog trodnevnog mixa.
Pogubi se covek u silnoj zelji.
Ali zato sam se sad naostrio da do Srede sabijem drugu pesmu i to bezuslovno, jer covek dolazi da peva. Mada tu moram da smislim i muziku i text, pa tek da snimim...

Tako da Anita, slobodno gricni malo kupusa, pa zavrsavaj taj CD dok ne docekas unucice...