View Single Post
Old 22-04-2007, 06:06 PM   #12
gorjan
Senior Member

Default Re: web prezentacija

Quote:
Originally Posted by Mogli View Post
Preslusao sam ,,Noc kada mi je prisla.." i mogu ti reci da je jako dobro! imas ono sto kazu nase bake - personality... Dopada mi se i produkcija!
Hvala, narocito za staronarodni izraz !

Quote:
Originally Posted by ANITA View Post
Ma ja ne volim toliko dirati u produkciju kako se to na ovom forumu voli raditi. Produkcija je isto dio osobnosti koji se nekom mo?e/ne mora svidjeti. Naravno, pod pretpostavkom da čovjek zna ?to radi. A to već spada u domenu pozitivne/negativne predrasude.

Meni je uvijek iznenađujuće čuti lo?e kritike za moju produkciju od nekih sa SCG prostora, a čisto odu?evljenje Amera (i to profesionalaca).... i onda se stvarno pitam... u čemu je stvar? I ?to ustvari znači lo?a ili dobra produkcija? RAspored instrumenata, njihova izlo?enost/background? Koliko pr?te koje frekve.... kako zvuči u usporedbi s ostalim radijskim referencama (ako su nekome)... Mo?da bi taj netko producirao tako da se to meni uopće ne sviđa... i onda opet nema smisla.

Znači, ako netko zna ?to radi, ja mu vjerujem i ?elim mu glazbu poslu?ati s povjerenjem.... Ako netko ?eli napredovati, onda slu?am drugim u?ima i nalazim stotinu zamjerki, jer iste pronalazim na cd-ima afirimiranih bendova i autora jer i zamjerke mogu biti stvar ukusa (ili zvučnika...)...

Goranu preporučam da se direktno javi ljudima čiju pa?nju ?eli!
Meni se recimo tesko snaci u gomili informacija koje dobijam, sta je dobronamerno, sta zlonamerno, al ako mi se s vise strana sugerise nesto, obicno o takvim sugestijama i dobro razmislim...Mislim, kad se sad setim kako sam grcevito branio neke pogresne poteze i stavove u proslosti prosto mi dodje smesno...

Nego, znatizelje radi, kakvo je stanje u Hrvatskoj sto se tice odnosa izdavaca i autora?
Konkretno, interesuje me kakvo je stanje u Croatia records-u? Bila je to mocna institucija u doba exYU...
gorjan is offline   Reply With Quote