Quote:
Originally Posted by filip
nije trk, ....trk je za dobre je za dobrim ponudama u oglasima
p.s. bojao sam se da pitam za p11a vs. a7 kad su mi u startu rekli da je p11a za klasu bolji, mada me u sustini veoma interesuje i to pitanje, hvala off
|
Izvini Filipe ..... ja sam se malo nasalio na Slowstar ov racun , zbog njegovih uvek iskljucivih izjava
Kad sam procitao tvoje pitanje ja sam u stvari pomesao p11a sa a7 ....koje su mi bile na uporedbi sa hr 824 i iako je a7 jako hrabro svirao , jednostavno je bio oduvan od HR824 i to nije u domenu licnog utiska , nego je bilo vise nego jeasno nekolicini u studiju ..... znas ono .... prebacis na drugi par zvucnnika .... i svima se ozare lica
Takodje sam imao ( ja mislim taj model , samo pasivan ) koji je poteran preko NAD pojacala ...... koji je doneo jedan kolega sa foruma ( koji se vrlo dobro razume u opremu , kao i u muziku ) uporedjivali smo ... i opet isto , mislim da ga je posle par dana prodao i potpuno odustao od 6" zvucnika .......
S' druge strane skoro sam radio na p33 a ( koje bi valjda trebalo da su visa klasa od p11 , ako se nevaram ) i definitivno su veoma kvalitetni . Prostorija u kojoj sam slusao je bila cudnjikava , pa se tu svasta desavalo , jer kod tih vec midfielda , ako se tako moze ovaj zvucnik nazvati , soba vec ima daleko veci uticaj na zvuk .
Ne mogu reci da je ADAM p33 daaaleeeko bolji od HR824 , niti sam mogao da ih poredim ..... definitivno se treba naviknuti na one cudne ribbon visoke ( bar ja ) ali je definitivno kvalitetan da se sa navikom na njega moze raditi zahtevan posao na visokom kvalitetu .....
Ako pricamo o uporedbi p33 .... neka je kao HR .... neka je i 20 % bolji ...... ali cak ni on nije tako dramaticno bolji kao sto Slowstar rece za p11a ....
Osim ako naravno ja ne gresim u potpunosti i ako p11a nije za 3 - 4 klase bolji od p33a ....... onda ok ......
U svakom slucaju , to je sve klasa monitora koji su vrlo i sasvim dovoljno kvalitetni za bilo koji posao , i verovatno ce biti kvalitetniji od ostatka tvojej opreme .... ( preampa , ADDA konvertera ..... )
Moras poslusati ipak sam i prosuditi sta ti se dopada .........
Pozdrav