Evo prije svega javna zahvala Bitchu na dobroj volji i vremenu ?to mi je poslao album Romano raj.. veliko hvala.
Album sam preslu?ao jednom na brzinu i drugi put detaljnije i u oba slučaja ugodno me iznenadila ozbiljnost aran?mana i svirača tj. velika doza ukusa u sviranju i pristupu pjesmama a ne presviravanje i tamo gdje treba i netreba.
?to se tice samo produkcije ona prati feeling koji se provlači kroz pjesme i mislim da je pogođena atmosfera u kojoj ?aban ima svoje zaslu?eno mjesto kao glavni lik cjele priče.
Najvi?e mi se sviđa taj neki nenametljivi ambient koji nisam ba? imao prilike čuti u zadnje vrijeme na ovim na?im biv?im i sada?njim prostorima a s obzirom da u pojedinim pjesmama ima dosta svirke i frekventnih područja instrumenata.
Ukupni dojam je po meni na visokom nivou a s obzirom da je to neka prva ozbiljnija referenca kolege Bitcha i s bzirom u kojem roku je urađen album i da je čovjek tek ne?to vi?e nego punoljetan

po američkim standardima mogu mu samo čestitati i po?eljeti jo? puno ovakvih albuma.
Ps. moji favoriti su 12 i 16 pjesma.
Pozz