View Single Post
Old 20-04-2007, 04:06 AM   #7
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Pokazi svoju konfiguraciju

Danas stiglo:
INTEL core 2 quadro 6600 @ 2400mHz
Asus P5B-Deluxe
2 x 300GB SATA2

mali upgrade, a?

I vec sam uspeo da mu nadjem bug
Upalih nuendo 3.2 sa projektima koje sam pre par dana zavrsio na A64. Znaci, ona stara poznata situacija unistavanja procesora, toliko da i grafika krene da koci, i preskace.. E pa, takvi projekti se na ovom malom cudovistancu vrte na oko 16% opterecenja... i sad to lepo radi, ja srecan i odusevljen, kad skontam neka cudna desavanja.. nesto krcka, tiho i potmulo.. slicno kao kad sink krece da umire, gubljenje semplova i sve u tom stilu.. lepo sistemom eliminacije nadjem kanal koji krcka.. dupliram ga, duplikat peva normalno... pustim ih zajedno, obrnem fazu, a oni malo cute, a onda opet nesto krcne, na delic sekunde, pa tisina , pa opet krcne i tako to.. kao da taj jedan kanal ima problem sa tajmingom u odnosu na clock masine.. i sad, ja eliminisem sve mogucnosti plug-inova i podesavanja na mom RMEu, kad naletim na Device Settings i njegov Expert odeljak.. tu za divno cudo postoji Multiprocesor checkbox, ali, on je ukljucen! ...ceskah se po glavi, pa u duhu hrabrog istrazivaca ugasim multiprocesor checkbox, i gle cuda, krckanja nema vise..
Indikacija opterecenja sva 4 procesora pokazuje da je jedan opasno krenuo da se cima, mada i dalje tek jedva oko 50%, dok se ostala 3 lade posteno..
I sad to kao radi.
I to lepo i brzo.
A opet, nervira me misao da ne znam zbog cega je to tako, i sta ce se desiti u skorijoj buducnosti kad izvilenim pa nakrkam taj jedan procesor, da li ce ostala 3 da preuzmu malo muke?

kartica je hdsp9632
WIN XP PROffesional SP2
Arthur is offline   Reply With Quote