Quote:
Originally Posted by gorjan
Da, to skroz stoji...
Ali ja sam ziv primer toga kako je tesko dobiti sansu da te uopste uzmu u obzir i da te urednici OZBILJNO saslusaju.Mislim, ne govorim ovo da bi pravio svoju licnu promociju, ovaj forum i ne okuplja izdavace, ljude iz medija.Samo bi da prenesem neka svoja iskustva koja bi mozda bila nekome i od koristi.Zaista ne ulazim u kvalitativnu ocenu pesama koje sam uradio, svestan sam gomile nedostataka.Al mislim da kad nekome dam svoj materijal, ocekujem da ga BAR PRESLUSAJU.Pa i da dobijem lose kritike, zasto da ne, mozda nesto i naucim za ubuduce.CD sam slao na gomilu radio stanica, medija, preko stotinu razlicitih kontakata, i veruj mi 85% se nije udostojilo cak niti da me posteno ODBIJE.Da me neko bar racionalno i promisljeno iskritikuje, nahvali, BILO STA.Nista, bez odgovora.Samo jedan od urednika, sa jednog lokalnog NS radija kojem se jako dopala moja pesma "Noc kad mi je prisla najljepsa u gradu", prvenestveno zbog teksta, pocinje da je intenzivno vrti i eto je sad na top-listi(glasanje SMSom, koje se placa), ispred novog Cole,Serifovicke i sta vec...
Mislim nekom se svidja, nekom ne, ali ako se dobije malo prostora,svasta moze da se uradi. Ima na ovom nasem muzickom nebu praznog prostora za jos mnooogo muzike i mnoooogo izvodjaca
|
procitao tvoj post, skinuo "Noc kad mi je..." , poslusao i bravoooo !
nisam imao vremena da skinem jos koji song ali hocu sigurno. Mozda je ovo off topic ali kad se tu naslo vredi baciti po neku rec, neka moderatori odreaguju i prebace ovo ako mu nije mesto, jel !
Elem, pa pravo da ti kazem Cola na novom albumu nema ni blizu song kao ovo sto sam ja poslusao. Ovo je lepo, mozda bi neki sad nasli zamerku u produkciji, ali(1000 puta receno) kad je song dobar produkcija je ukras !
Kao bozicna jelka kad se okiti, a ona je sama za sebe i ovako lepa.
samo napred !