Quote:
Originally Posted by ANITA
Čekaj.. da li se dobro sjećam.... Da li si ti radio onu stvar "Mi nismo takav život sanjali?"... koja je bila super, osim onog klavira što nije odgovarao ritmički na nekim djelovima, ali ti si to tako htio (i unatoč njemu, pjesma je ostala super)?
Ili sam pobrkala?
|
E bas mi je drago da se secas...
Da, ja uvek na vetrenjace, pa sta bude.Ta je pesma sad u malo izmenjenom ruhu, uostalom moze sve da se skine na
http://www.goranjanca.com/?page_id=4
Stavio sam link u promociji radova, al niko od starih forumasa ni da se javi, da prozborimo po koju

.Evo, nadam se da ces imati vremena da poslusas i ovo ostalo sto sam radio pa da opet malo prodiskutujemo...
Quote:
Originally Posted by DaBear
Ne zaboravi nase podneblje ima korene u narodnoj muzici i to je neizbezno!! Sto ne znaci da ne moze da se uradi nesto drugo, ali da li je nas narod spreman da slusa to?
|
Da, to skroz stoji...
Ali ja sam ziv primer toga kako je tesko dobiti sansu da te uopste uzmu u obzir i da te urednici OZBILJNO saslusaju.Mislim, ne govorim ovo da bi pravio svoju licnu promociju, ovaj forum i ne okuplja izdavace, ljude iz medija.Samo bi da prenesem neka svoja iskustva koja bi mozda bila nekome i od koristi.Zaista ne ulazim u kvalitativnu ocenu pesama koje sam uradio, svestan sam gomile nedostataka.Al mislim da kad nekome dam svoj materijal, ocekujem da ga BAR PRESLUSAJU.Pa i da dobijem lose kritike, zasto da ne, mozda nesto i naucim za ubuduce.CD sam slao na gomilu radio stanica, medija, preko stotinu razlicitih kontakata, i veruj mi 85% se nije udostojilo cak niti da me posteno ODBIJE.Da me neko bar racionalno i promisljeno iskritikuje, nahvali, BILO STA.Nista, bez odgovora.Samo jedan od urednika, sa jednog lokalnog NS radija kojem se jako dopala moja pesma "Noc kad mi je prisla najljepsa u gradu", prvenestveno zbog teksta, pocinje da je intenzivno vrti i eto je sad na top-listi(glasanje SMSom, koje se placa), ispred novog Cole,Serifovicke i sta vec...
Mislim nekom se svidja, nekom ne, ali ako se dobije malo prostora,svasta moze da se uradi. Ima na ovom nasem muzickom nebu praznog prostora za jos mnooogo muzike i mnoooogo izvodjaca