Zar mora da se posto-poto i obavezno sve kritikuje?
Svako ima prava da misli da je najbolji, a i da to kaze

Sto je danas, inace, cest slucaj...
Gosti se dovode u interesu forumasa, a ne iz nekih drugih razloga, a ovo je definitivno gost od kojeg se moze puno nauciti po pitanju aranziranja, orkestracije...
Ne zamerite mi, zaista ne mislim nista lose, ali mi je gotovo neverovatno da neko ko se ozbiljno bavi muzikom sa ovih prostora ne zna ko je Sloba Markovic

Svakako je propust je propust sto gost nije adekvatno najvaljen i nadam se da ce to biti ubrzo ispravljeno... ali, zaista nisam nacisto po pitanju iskrenosti ovih pitanja
Potpuno mi je normalno da recimo moja majka, koja se ne bavi muzikom, ne zna za Slobu Markovica, a zna za Zdravka Colica (kojem je Sloba radio ranije aranzmane), ali mi nije jasno da ljudi koji se ozbiljno bave muzikom postavljaju pitanja "ko je taj Sloba Markovic?"... bas sam zato skeptican po pitanju iskrenosti ovih pitanja...
Casopis "Svet" (namenjen citaocima koji se ne bave muzikom, izuzev u svrhe tracarenja) kaze:
"nas poznati aranzer Sloba Markovic" , Sky Music kaze:
"Sloba Markovic -Kompozitor, aranzer, producent, klavijaturista" ... (prvo sto sam za dva minuta nasao na net-u)... bez dodatnih objasnjenja.
Ipak se radi o coveku sa ogromnom listom radova i to na podrucju bivse SFRJ, kada je zemlja bila mnogo veca, pa samim tim i konkurencija jacha.
Ovo ne opravdava zaista primetan propust u najavi gosta, vec se ovo moze vise tumachiti kao moja licna molba da se ne pocinje u startu sa negativnostima i losom energijom...