View Single Post
Old 17-04-2007, 10:26 PM   #3
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: LUNA2 nekad ili danas SCOPE HOME

Quote:
Originally Posted by sub View Post
dobio sam ovu spravu od drugara sa pricom da ne radi ili nece da se instalira,tako nekako...(jeste,dekro sam je hahah).
e sad, skinuo sam sa creamware-ovog sajta najnoviju verziju 4.5 drajvera koji je valjda validan za sve karte iz scope familije (scope home,project,pro. -> nekad luna, pulsar i ). kad krenem sa instalacijom,posle next>next>next dela mi izbaci da drajver nije nesto ok. onda dobijem opcije da izaberem STOP INSTALLATION ili CONTINUE ANYWAY. kliknem na kontiniju enivej i blokira mi komp. i opet. i opet.

e sad,jel ova scope home (luna) obicna kartica i da trazim drugi drajver ili je to i DSP pa ima neka fora ili je ovaj scope v4.5 drajver za te dodatne plaginove ili kako??.trenutno imam instaliranu deltu.ako to ima neke veze.

sta god da pomognete, dobro je
Da bi instalirao Scope 4.5, moras imati registrovan najmanje Scope 4.0. Ukoliko nisi registrovao Scope 4.0, za all key file se moras obratiti na rb@soniccore.com (Ralf) sa serijskim brojem svoje karte. Aktivacija se dobija za maximum 2-3 dana.

Driver mozes da instaliras na dva nacina.
Prvi je da ga instaliras manuelno, sa CD-a i potom instaliras Scope 4.5 patformu, a drugi je da jednostavno pokrenes instalaciju Scope Platforme i u jednom od par koraka imas opciju "instal driver"...
Koji god nacin da primenis, ne bi trebalo da bude problema, ako su karta i komp u redu...

Prilikom instalacije drivera dobices upozorenje da driver nije sertifikovan od strana Microsoft-a, ali... na to nema potrebe da obracas paznju, vec odaberes opciju da driver instalira u svakom slucaju. Tako je i sa instalacijom drivera za UAD i mnoge druge karte... za sve sto tata Gates nije pustio kroz schake