Quote:
Originally Posted by sub
dobio sam ovu spravu od drugara sa pricom da ne radi ili nece da se instalira,tako nekako...(jeste,dekro sam je hahah).
e sad, skinuo sam sa creamware-ovog sajta najnoviju verziju 4.5 drajvera koji je valjda validan za sve karte iz scope familije (scope home,project,pro. -> nekad luna, pulsar i ). kad krenem sa instalacijom,posle next>next>next dela mi izbaci da drajver nije nesto ok. onda dobijem opcije da izaberem STOP INSTALLATION ili CONTINUE ANYWAY. kliknem na kontiniju enivej i blokira mi komp. i opet. i opet.
e sad,jel ova scope home (luna) obicna kartica i da trazim drugi drajver ili je to i DSP pa ima neka fora ili je ovaj scope v4.5 drajver za te dodatne plaginove ili kako??.trenutno imam instaliranu deltu.ako to ima neke veze.
sta god da pomognete, dobro je
|
Da bi instalirao Scope 4.5, moras imati registrovan najmanje Scope 4.0. Ukoliko nisi registrovao Scope 4.0, za all key file se moras obratiti na
rb@soniccore.com (Ralf) sa serijskim brojem svoje karte. Aktivacija se dobija za maximum 2-3 dana.
Driver mozes da instaliras na dva nacina.
Prvi je da ga instaliras manuelno, sa CD-a i potom instaliras Scope 4.5 patformu, a drugi je da jednostavno pokrenes instalaciju Scope Platforme i u jednom od par koraka imas opciju "instal driver"...
Koji god nacin da primenis, ne bi trebalo da bude problema, ako su karta i komp u redu...
Prilikom instalacije drivera dobices upozorenje da driver nije sertifikovan od strana Microsoft-a, ali... na to nema potrebe da obracas paznju, vec odaberes opciju da driver instalira u svakom slucaju. Tako je i sa instalacijom drivera za UAD i mnoge druge karte... za sve sto tata Gates nije pustio kroz schake