Thread: kvalitet zvuka
View Single Post
Old 17-04-2007, 07:48 PM   #47
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: kvalitet zvuka

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
Vech sam ti par puta napomenuo da su uvjerenja vrlo opasna stvar, i da forumi sluzhe za razmjenu mishljenja a ne uvjerenja. Mishljenje se bazira na razmishljanju, iskustvu i chinjenicama, a uvjerenja se temelje na potrebi da ignorirash iskustvo, razmishljanje i chinjenice.
Moj licni utisak je zasnovan na mom licnom iskustvu, razmisljanju i cinjenicama. Ti to zovi kako god zelis, samo nemoj da krivotvoris ono sto sam rekao.

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
Kad bi produkcija bila asfaltirani i najkrachi put od tochke A do tochke B, bez ikakve alternative ili mjesta za kreativnost... kad bi se svaka pjesma producirala istom "cestom" uvijek prelazechi isti broj kilometara... samo onda bi ova usporedba imala ikakvog smisla. Ova usporedba je smjeshna, ali vjerojatno chesh mi opet rech da nisam vichan diplomaciji i da se opustim
Ne zasto bih ti rekao, to nikuda ne vodi, korisnije je da ti pojasnim sta sam hteo da kazem.
Primer je trebao plasticno da prikaze jednog coveka koji pravi istu pesmu sa krs opremom (da se neko ne uvredi, i ja vozim jugica ) i sa dobrom opremom (ili opremom za koju on smatra da mu je potrebna).
Dakle put je isti, jer isti covek pravi istu pesmu, pa je samim tim isti i broj kilometara ...
Nadam se da sam ti je jasno ...

Moram nesto da pitam.
Diplomacija? Po kom to pravilu u Hrvatskom jeziku t prelazi u c kada je ispred i/ili iza njega samoglasnik?
SumAnuT is offline   Reply With Quote