Thread: kvalitet zvuka
View Single Post
Old 17-04-2007, 03:52 PM   #44
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: kvalitet zvuka

Quote:
Originally Posted by SumAnuT View Post
stekao sam utisak da cena neke skuplje opreme nije opravdana kvalitetom u sta ja ne verujem.
Vech sam ti par puta napomenuo da su uvjerenja vrlo opasna stvar, i da forumi sluzhe za razmjenu mishljenja a ne uvjerenja. Mishljenje se bazira na razmishljanju, iskustvu i chinjenicama, a uvjerenja se temelje na potrebi da ignorirash iskustvo, razmishljanje i chinjenice.

Quote:
Originally Posted by SumAnuT View Post
I Yugo i BMW ce stici od tacke a do tacke b (napraviti korektan miks), samo sto ces sa Yugom imati lufta u volanu, trebace ti nesto vise vremena, mozda se ukocis, a i tesko da ces pokupiti neke ribe usput
Kad bi produkcija bila asfaltirani i najkrachi put od tochke A do tochke B, bez ikakve alternative ili mjesta za kreativnost... kad bi se svaka pjesma producirala istom "cestom" uvijek prelazechi isti broj kilometara... samo onda bi ova usporedba imala ikakvog smisla. Ova usporedba je smjeshna, ali vjerojatno chesh mi opet rech da nisam vichan diplomaciji i da se opustim