Quote:
Originally Posted by darkstar
|
'Ajde da probamo ovako:
Zamisli onaj savet kao dobronamernu sugestiju nekog chiche sa 30 godina iskustva u svim mogucim prichama od fussion-a do narodnjaka, koji
hoce da ti pomogne!!!
To sto nisi dobio odgovor koji si ochekivao ti ne daje za pravo da galamish i da mi uvaljujesh predsednicke, pravnicke, selektorske i ostale uloge!
NEMA "general tipova"!!!
Evo: skini par db oko 500Hz sa relativno uskim Q faktorom na jednoj, a igrajte se oko 2-3kHz sa nesto shirim Q-faktorom na drugoj gitari i mozzda neshto i pomogne, ali vec na sledecoj pesmi videcesh da to ne vazzi jer je, ako nishta drugo, intonacija druga i chitav frekventni spektar je pomeren na jednu ili drugu stranu itd., itd...
Ja potpuno razumem sta vas muchi, ali je tema ogromna i grana se na sve strane, a ljudi uche skole ne bi li se nekako sa tom azzdajom izborili, zato sam ti i rekao da, ako vam vec ne zvuchi kako bi hteli, menjate arranzzman, mozzda najpre ti poshto sa klavijaturama pokrivash mnogo shiri freq. spektar od gitara, znachi aranzzman pre svih onih tweekovanja sa pedalama i filterima!!! VERUJ MI!
Ajd' u zdravlje!