Umjetnost je sama sebi svrha... pokidam 20 starih chasopisa, uzmem veliki komad kartona, ljepilo za papir i napravim kolazh tek da kidanjem papira malo smirim zhivce nakon shto mi se komp smrzo a ja nisam sat vremena sejvo u Cubase-u
Kad podilazish publici trazhechi "udice" tipa "tra-la-la-la" onda je to neshto sasvim drugo. Jasno, nitko ne mozhe ocjeniti je li tvoja pjesma nastala ovako ili onako... ali onaj koi je radio zna kako je nastala. Ako je netko zadovoljan vjechnim "tra-la-la-la"... meni ne smeta. Ako netko to zove umjetnost... ni to mi ne smeta. Ja znam shta mene veseli i shto me ispunjava, i ne zanimaju me kriteriji drugih. Ne radim glazbu da bi me netko tapshao po ledjima ili da bi prodao "n" CD-a. Na pochetku sam se nashalio... ja i kad ne sejvam i aranzhman "ode" u kratkom binarnom blicu hardverskog reseta - ja sam svejedno zadovoljan. Izrazhavanje je umjetnost, a umjetnine i skladbe su efekt umjetnichkog izrazhavanja.
Inache kad chujem "hook" i shvatim da ide hit brzhe bolje stishchem premotavanje. Trik hitova je uglavnom u predvidivosti.