Quote:
Originally Posted by balthazaar
Za mene je madona simbol izopačenosti i pada umejtonsti! . Simbol trulog zapada i katastrofalnog sistema vrijednosti! Žena u prilično ozbiljnim godima koja se sve nešto guzi, krebeči i krevelji ne bi li zaradila još koji dolar i "osvojila koje još teenagersko srce" Ako bude svijeta i vijeka i trunke uma, Madona i slični ga neće ni priviriti u "istoriju umjetnosti". Madona je umjetnica isto koliko i Ceca ili Seka Aleksić!!! A ako neko tako doživljava i toliko vrednuje umjetonst- OK! ja nemam onda šta više tu da dodam! To je meni vrlo, vrlo tragično što ljudi ovdje pljuju na naš "turbo folk" a neki bjelosvetski "turbo folk" im je kao kvalitetna muzika i umjetonst! Duboka, duboka zabluda! To što je Madona zgrnula lovu i slavu - samo da smo zdravo- prosto joj (im) bilo!
edit- mada sve ovo više nema veza sa topicom al ajde..baltazar kralj off topica i baljezagrije i stvari koje apsolutno nikom nisu potrebne niti koga zanimaju još jednom je briljirao u punom sjaju  ))))
aj živi bili!!!
|
Majke mi si kralj

U potpunosti se slazemo...
Guzi se i trtji i zvuci ko' (B)Abba
Ja vise ni ne znam sta je aktuelno od te pop muzike
Ajd neko da mi preporuci nesto iz domena elektronske muzike tipa Jarre,Vangelis,TD, sto eventualno nisam cuo a da je kvalitetno jer imam utisak da jos uvek nisam poslusao sve u tom rangu...