View Single Post
Old 15-04-2007, 02:50 PM   #16
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: How good do your demos have to be.... i sl. filmići na tu temu

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
jadna, jadna umjetonst ako bi smo je tako mjerili isto jadna kao ona Bodlerova muza...
pobogu, jedno je umjetost a drugo poslovni uspjeh!!! Ako bi tako bilo onda bi MekDonalds i Bil Gjets ušli u istoriju umjetnosti kao velikani. Kako je krenulo i kako se sve izopačilo taman će se moći kupiti titiula "priznatog umjetinka"!!! mada, to već i može!! o , bože čuješ li vapaj moj!:o :o

Za mene je madona simbol izopačenosti i pada umejtonsti! . Simbol trulog zapada i katastrofalnog sistema vrijednosti! Žena u prilično ozbiljnim godima koja se sve nešto guzi, krebeči i krevelji ne bi li zaradila još koji dolar i "osvojila koje još teenagersko srce" Ako bude svijeta i vijeka i trunke uma, Madona i slični ga neće ni priviriti u "istoriju umjetnosti". Madona je umjetnica isto koliko i Ceca ili Seka Aleksić!!! A ako neko tako doživljava i toliko vrednuje umjetonst- OK! ja nemam onda šta više tu da dodam! To je meni vrlo, vrlo tragično što ljudi ovdje pljuju na naš "turbo folk" a neki bjelosvetski "turbo folk" im je kao kvalitetna muzika i umjetonst! Duboka, duboka zabluda! To što je Madona zgrnula lovu i slavu - samo da smo zdravo- prosto joj (im) bilo!
Nismo mi nista bolji od "trulog zapada". Shta vise, mnogo smo gori. Citiram Ramba: "Kod vas lupe porez kad je jaka plata, a kod nas ti uzmu crno ispod nokata". E moja Djenis
A i ta utopija dobrog balkanskog zezanja i "duhovno" pre "materijalnog" ce za 5 godina biti proslost za kojom se zali.
silicon science is offline   Reply With Quote