View Single Post
Old 12-04-2007, 10:08 AM   #18
Max
Pro Member

Default Re: Timbaland reklamira KRK?

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Ne, to se ne promeni nikada!!!
Ako ti muzika ( ne govorim samo o elektronskoj muzici) ne moze vise pokrenuti emocije i ubaciti te u neki unutrasnji film....onda si dubok zabrazdio...,..menjaj posao - Ozbiljno.

he he he he .....nemoj da se primas Moritz .... pa Da Bear je nas stari muzicki depresivac ..... covek ima takav stav o muzici , i verovatno mu tako odgovara da misli . U dusi verovatno misli suprotno , jer se bavi muzikom i ulaze u opremu i sl , a ako tako stvarno misli onda je stvarno u dusi nesrecan , jer radi ono sto ne voli .

Svakom svoje ...... ja takodje mislim da bi covek uspeo i bio srecan , mora da radi ono sto voli ..... ako ne uziva u tome , ne verujem da moze nesto pametno da uradi u zivotu .....

Jedina stvar koju zameram Da Bearu je sto obeshrabruje klince .... sto je jako lose ...... jer evo npr Sky Wiklah i ekipa su poceli da rade nesto sto bi Da Bearu bilo potpuno besciljno , a super rade imaju dosta koncerata cak su napravili i vernu publiku koja ih prati ..... super !!!!!

U muzici .... za talenta .... je uvek bilo mesta .... i uvek ce biti .... i ima novaca ...... i ljudi oko mene koji se bave muzikom zaradjuju dvostruke i trostruke standardne plate ...... i rade ono sto vole ..... Price ljudi , tipa , nemoj da se bavis time nema tu para ( pricam o domacoj ekipi ) je puko eliminisanje konkurencije , tj potencijalne konkurencije , jer se plase da im neko ne oduzme parce kolaca i ne baci ih u senku . Istinski talenti i znalci , nemaju problem sa konkurencijom ..... cak je i vole .

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote