View Single Post
Old 11-04-2007, 08:40 AM   #26
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: Ensoniq Emu Paris Pro

Ovo podseca na Paris rulez a sve ostalo pod led jer je cisto sranje .

Ajmo ljudi malko lakse, ispadne da smo svi mi koji koristimo Nuendo gluvi ko djulad.
Ne znam da li pricamo o istoj verziji Nuenda 3.2 , ali to sto vi pricate definitivno nije tacno i cak i da postoji neka razlika u korist Parisa SIGURNO nije tolika koliko vi tvrdite da jeste.

Osim licnog iskustva cuo sam mnogobrojne snimke drugih ljudi i bio prisutan prilikom snimanja i miksanja (od 44.1 do 96k) koji su samo potvrdili da je Nuendo vrlo (sonicno) zrela platforma.
I sabiranje se uvek radi po grupama, sto se cak i na PT-u HD pokazalo kao drasticna razlika u zvuku u odnosu na cist Master bus summing...ako vec radis u DAW-u sabiranje.....neko je ovde pomenu RME i njihovu DSP miksetu sa cime se potpuno slazem.

Da je stvarno to sto pricate istina ovaj thread sigurno ne bi postojao
http://www.nuendo-post.com/index.php...2226&catid=103
za pocetak to je samo sto se tice filma.
A svaki drugi odgovor ljudi koji su presli sa neke druge platforme na Nuendo ( a nisu placene reklame ) je
- ZBOG ZVUKA -

ovim ne iskljucujem kvalitet Parisa ili drugih platformi samo potvrdjujem da je cela prica postala cist HATE i da nema veze sa temom ovog posta, pri cemu pocinjemo pricu i o analognom sabiranju!!!!...nismo pali sa drveta pa da ne znamo sta znaci i da li valja dobro sabiranje u hi end analogiji.