View Single Post
Old 11-04-2007, 12:04 AM   #25
Max
Pro Member

Default Re: Ensoniq Emu Paris Pro

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
slusam preko RME Firefacea na ZLM van Jupiter 8 i drma i jb majku, a kad ga snimim u Nuendo, i malcice spustim fader da uopce udje u mix - ode u materinu. nikakv EQ ni COMP mu vise nemoze pomociu. srendnje frekvencije postanu juha, bas pliva onoko naokolo, a viskoi plastika. naravno u suptilinim iznosima, ali dovoljno , kad multipliciras puta24 kanala, da nakraju dobijes ono so na cesti ostane kad prodju koola s konjima..

druga stvar, i mislim da tu vec postoje i usporedni testovi, Stineberga, PTLE/PT-TDM-a i PArisa, interesantno je sto se dogadja kad spustis fader (nuendo ode kvragu), dok paris zvuci normalno,, ko da sam na analognom pultu . zvuk i dalje zivi samo je tisi.. PTLE nisam probao.. ali ovi sto su testirali tvrde isto sr.

..
Vec rekoh a i ponovicu ..... 16 kanala , unity gain ..... u Nuendu preko PARIS konvertera .... i preko paris a ...... stavis u kontrafazu .... ponistavaju se .....

Smanjis svaki fader 5 db ..... mixdown ....... stavis u kontrafazu ..... ponistavaju se ....

Evo , Roginator moze to definitivno da proba , zato mislim da su to samo tripovi .....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote