Quote:
Originally Posted by srce
Nesto razmisljam jutros...
Zasto ne bi organizovali jedan mali Net-festival instrumentalne muzike.
|
Zasto da ne.
Quote:
1. Da se otvori racun festivala i svaki ucesnik uplati recimo po 10eura, dobije pravo ucesca i pravo glasa.
|
Ovde vec prestaje prica o dobrom provodu...
Quote:
2. Kompozicije da se salju recimo do kraja Maj-a meseca.
|
Ne mozes da pravis konkurs "od danas za sutra", osim, ako nema bas dokonih ljudi koji su samo cekali na "net festival" pa da ostave sve svoje obaveze. Mesec i po dana i to ako racunamo od danas... A da bi sve izorganizovao, dogovorio i sl. trebace ti barem jos nedelju dana, pod uslovom da se svi sloze danas.
Quote:
3. Ako se javi dovoljan broj ljudi (30-40), pobednik dobija letovanje za dve osobe.
|
A sta ako se javi 300 ljudi? Pobednik ide na Havaje ili se deli lova?
Festival se projektuje unapred sa selekcionom komisijom, sa konacnim brojem ucesnika i sa jasnom finansijskom konstrukcijom, a pogotovo sa jasnim organizatorom koji PREUZIMA RIZIK i ako bude i ako ne bude para.
Quote:
Aj' da vidim da li moze nesto u ovoj tuznoj zemlji da se organizuje, a da nije namesteno...
Pozdrav
|
Ja nasuprot tebi mislim kako bi u ovoj zemlji konacno trebalo nesto da se i namesti...
Muzika, na primer...
Tada nece bitno da li ce te neko postaviti na 1. ili 17. mesto "nekog" festivala vec ce ti ono cime se bavis biti samo po sebi dovoljna satisfakcija.
Licno mi je mnogo privlacnija ideja da se napravi pre "revija" ili "muzicka izlozba" koja se nece usko profilisati samo na jednu granu muzike, vec ce biti otvorena za sve one koji se bave muzikom u bilo kom obliku.
Mada... To vec, cini mi se i postoji
http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94