Quote:
Originally Posted by Rizzbo
hvala "brate" sa navodnikama i bez navodnika kako god...pocetnicko pitanje ili ne?! chovek mi dade pametan i koristan odgovor.
|
Da li je pametan i koristan .... videces kad budes napunio vrata fudbalskim loptama . Pitanje je bez ikakvih valjanih podataka , te si takav odgovor i dobio , koji naravno tesko da ima veze sa zvucnom izolacijom , jer npr za niske frekvencije ( ponavljam ) jedino masa moze da igra vecu ulogu .... za srednje i visoke su potrebni drugaciji pristupi , koji ne moraju biti skupi ali moraju biti smisleni . Tvoje pitanje nije previse smisleno , te je ( kao sto vidis ) neodgovoreno od strucnijeg dela foruma .
Quote:
Originally Posted by Rizzbo
za maxa...jbg makshe ja sam pocetnik, fino si to primetio na prvi pogled ..svaka ti chast. samo mi nije jasno kako to da ti tako iskusan i unapredan ne znas zasto ne metalna vrata?! svasta..
napisao sam veoma precizno sta trazim i da me ne koshta mnogo...a ti mi dajes predlog sa staklenim vratima 
|
Ne znam zasto ne metalna vrata ..... koriste ih u vrhunskim studijima , jer jedino takav ram moze da izdrzi veliku tezinu materijala koji stavljas u vrata , a koji je neophodan za izolaciju zvuka ...... ili si smislio neku novu teoriju ?????
Preporucujem ti ubuduce postovanje sagovornika i zahvalnost na ponudjenoj pomoci , a ako zelis da ti neko da konkretan odgovor , nauci da postavis pitanja sa sto vise detalja o onome sto ti treba jer ( kao sto vec rekoh ) niko ovde ne moze da ti cita misli ....
Pozdrav