View Single Post
Old 06-04-2007, 01:35 PM   #10
Max
Pro Member

Default Re: Problem: vrata gluve sobe?!

Quote:
Originally Posted by Rizzbo View Post
hvala "brate" sa navodnikama i bez navodnika kako god...pocetnicko pitanje ili ne?! chovek mi dade pametan i koristan odgovor.
Da li je pametan i koristan .... videces kad budes napunio vrata fudbalskim loptama . Pitanje je bez ikakvih valjanih podataka , te si takav odgovor i dobio , koji naravno tesko da ima veze sa zvucnom izolacijom , jer npr za niske frekvencije ( ponavljam ) jedino masa moze da igra vecu ulogu .... za srednje i visoke su potrebni drugaciji pristupi , koji ne moraju biti skupi ali moraju biti smisleni . Tvoje pitanje nije previse smisleno , te je ( kao sto vidis ) neodgovoreno od strucnijeg dela foruma .

Quote:
Originally Posted by Rizzbo View Post
za maxa...jbg makshe ja sam pocetnik, fino si to primetio na prvi pogled ..svaka ti chast. samo mi nije jasno kako to da ti tako iskusan i unapredan ne znas zasto ne metalna vrata?! svasta..
napisao sam veoma precizno sta trazim i da me ne koshta mnogo...a ti mi dajes predlog sa staklenim vratima
Ne znam zasto ne metalna vrata ..... koriste ih u vrhunskim studijima , jer jedino takav ram moze da izdrzi veliku tezinu materijala koji stavljas u vrata , a koji je neophodan za izolaciju zvuka ...... ili si smislio neku novu teoriju ?????

Preporucujem ti ubuduce postovanje sagovornika i zahvalnost na ponudjenoj pomoci , a ako zelis da ti neko da konkretan odgovor , nauci da postavis pitanja sa sto vise detalja o onome sto ti treba jer ( kao sto vec rekoh ) niko ovde ne moze da ti cita misli ....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote