Re: Najbolja zamena za pravi klavir ?
OK, izvini
mozda nisam nesto dobro razumeo ...
Izvini i za primer klarineta. Ali prosto, poznajem osobe koji su profesori pomenutog instrumenta pa im sax ipak zvuci kao oluk, bez obzira na to sto ga aktivno sviraju. Pa ja ni ne znam s kim se dopisujem a kamoli da li sviras klarinet ili ne, ili saksofon ... Ali ipak mislim da sam slobodno mogao ovde nesto da napisem. Moram jos nesto da napomenem. Mozda nas ovde ima sa razlicitim kriterijumima ... I ja sviram nekoliko instrumenata ... cak sam i Akademiju muzickih umetnosti zavrsio ... a sa osnovnom i srednjom skolom to je nekih 16 godina skolovanja, sviranja, dirigovanja, pisanja partitura, analiziranja muzickih oblika ... No, moram pred svima ovde da priznam da nisam KONCERTNI MUZICAR, pijanista, violinista, klarinetista, trubač ... i nikada necu biti jer, u tom svetu, na moju ?alost, IMA BOLJIH OD MENE. itd. Ja ne kazem ni jednom recju da moj sagovornik nije sposoban za koncertnu delatnost i necu da pametujem vise, samo sam hteo da podrzim Moritzov stav i da, eto napisem par reci ...
Izvinjavam se jos jednom tebi i svima kojima sam oduzeo par minuta vremena na citanje mog prethodnog teksta i nadam se da mi to nece biti zamereno.