View Single Post
Old 21-03-2007, 04:15 PM   #13
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Default Re: Kako organizovati kolekciju semplova?

Znate sta ljudi, ja imam neku svoju posebnu tehniku i nacin rada i to tako da slusam gotov projekat i dok on istovremeno ide, na nekom plejeru preslusavam neke druge zvukove koje hocu da ubacim i to tako listam brzo dok mi to ne legne po ukusu...Inace sam sve akai diskove prebacio na komp u Kontakt formatu koje sam pre toga konvertovao, tako da su u ustvari WAV zvukovi u pitanju, a ne AKAI format, koji naravno Windows ne vidi.....Pre otprilike par godina, licno sam se obratio programerima is Where is this, da im dam predlog da daju podrsku za Akai format, jer bi to obradovalo mnoge muzicare, ali nisam nikakav odgovor dobio od njih...mozda zato sto me nisu ozbiljno shvatili... Inace, sve akai diskove sam redovno preslusavao u CD Extractu i on mi je bio dobar iskljucivo za konvertovanje formata, ali za preslusavanje nikako, jer se cesto znao da zaglavi, pa sam ga morao resetovati i to me je nerviralo. Danas sam bas probao da odradim to sa Where is this u wav, formatu, ali ziva je muka to preslusavati u njemu. Bio bi mi dobar neki program tipa Battery....Ali MediaMonkey je strava i tu bi najvise voleo to odraditi, ali ako mu dam nalog da skenira te wav fajlove, bojim se da ga ne pobrka sa hiljadama mp3 fajlova, pa opet nista nisam uradio. Dopada mi se ta mogucnost, da mogu u njemu da pravim svoju jako brzu katalogizaciju bez fizickog premestanja fajlova iz foldera u folder, kao i kopiranje i na licu mesta ubacivanje u Nuendo, onako prevlacenjem na projekat...

Last edited by Mogli; 21-03-2007 at 04:17 PM.
Mogli is offline   Reply With Quote