@oggy
Skroz mi je OK tvoja filozfija sto se svega tice.

Iskreno, pesma koju ste radili mi ne zvuci nesto specijalno, ali s obzirom na ("veliku") konkurenciju i uopste na ideju je OK. Generalno, ove godine nisam mogao da izdvojim ni jednu pesmu koja istovremeno vredi i moze da postigne nesto. "Nebo" je recimo dobro odradjena stvar, ali je etno fazon vec odavno "izlizan" ne samo na Beoviziji, nego i na samoj Evroviziji. Ma i sama Evrovizija je krajnje smesan festival. Ja uopste ne vidim (ili bar ne znam) ni jedan stvarno dobar takmicarski festival ovde, a ni van... Bilo bi lepo, samo nisam siguran dal bi to proslo, da se odradi festival koji ce biti iskljucivo emitovan na radiu. Znaci nema scenskih nastupa, nema cirkuskih vestina i kupacih kostima - samo suva pesma.
Quote:
"da smo znale da ce TETKA MAJI i TETKA MIRI to toliko da smeta pustile bi ih da one ucestvuju...mi imamo vremena"
|
Kraljevska izjava...
@off
U potpunosti se slazem
Quote:
Originally Posted by saschag
...ovo zaboravih...mi pricamo o festivalima, o pesmama,ovom, onom..a jos uvek nam se TV program emituje mono...tako da je svejedno-Eurosong ili prva harmonika Marinkove Bare...kasnimo vekovima za ostatkom sveta.A onda se i nije cuditi kakvi su nam festivali i sve oko njih
|
Zvuk je stvarno ocajan. Ja mislim da su samo neka Suboticka TV i nekadasnji BK imali stereo. BTW svi emituju zvuk na 22/32 khz, kolko ja znam.
Quote:
Originally Posted by arthur
Sustina problema je u tome sto takvi televizori ne umeju da saberu stereo u mono (jerbo nikad ni ne prime oba kanala) tako da po nekoj RF logici uzimaju samo levi kanal od stereo emitovanja.
|
Da, trebalo bi da je tako (mada ja mislim da se zapravo uzima desni kanal). BTW, o kojoj TV je rec?