Thread: Beovizija 2007
View Single Post
Old 21-03-2007, 12:28 AM   #97
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Default Re: Beovizija 2007

@oggy

Skroz mi je OK tvoja filozfija sto se svega tice. Iskreno, pesma koju ste radili mi ne zvuci nesto specijalno, ali s obzirom na ("veliku") konkurenciju i uopste na ideju je OK. Generalno, ove godine nisam mogao da izdvojim ni jednu pesmu koja istovremeno vredi i moze da postigne nesto. "Nebo" je recimo dobro odradjena stvar, ali je etno fazon vec odavno "izlizan" ne samo na Beoviziji, nego i na samoj Evroviziji. Ma i sama Evrovizija je krajnje smesan festival. Ja uopste ne vidim (ili bar ne znam) ni jedan stvarno dobar takmicarski festival ovde, a ni van... Bilo bi lepo, samo nisam siguran dal bi to proslo, da se odradi festival koji ce biti iskljucivo emitovan na radiu. Znaci nema scenskih nastupa, nema cirkuskih vestina i kupacih kostima - samo suva pesma.

Quote:
"da smo znale da ce TETKA MAJI i TETKA MIRI to toliko da smeta pustile bi ih da one ucestvuju...mi imamo vremena"
Kraljevska izjava...

@off

U potpunosti se slazem

Quote:
Originally Posted by saschag
...ovo zaboravih...mi pricamo o festivalima, o pesmama,ovom, onom..a jos uvek nam se TV program emituje mono...tako da je svejedno-Eurosong ili prva harmonika Marinkove Bare...kasnimo vekovima za ostatkom sveta.A onda se i nije cuditi kakvi su nam festivali i sve oko njih
Zvuk je stvarno ocajan. Ja mislim da su samo neka Suboticka TV i nekadasnji BK imali stereo. BTW svi emituju zvuk na 22/32 khz, kolko ja znam.

Quote:
Originally Posted by arthur
Sustina problema je u tome sto takvi televizori ne umeju da saberu stereo u mono (jerbo nikad ni ne prime oba kanala) tako da po nekoj RF logici uzimaju samo levi kanal od stereo emitovanja.
Da, trebalo bi da je tako (mada ja mislim da se zapravo uzima desni kanal). BTW, o kojoj TV je rec?